Arxiu comarcal

El fons documentals de l’Ajuntament de Savallà del Comtat, i més concretament la major part de la documentació inactiva, està dipositat a l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, on s’ha catalogat.

L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, mitjançant el cercador ‘Arxius en Línia’ posa a disposició de la ciutadania i del públic en general l’esmentat catàleg, del qual s’ometen les descripcions que contenen noms propis de persones. És el cas, entre d'altres, de les sèries d'obres de particulars i d'activitats d’incidència ambiental.

Les actes del Ple, la col·lecció de pergamins i l’arxiu d’imatges estan digitalitzats i les reproduccions són disponibles al centre. També són visibles a Internet a partir del catàleg on-line, si bé les actes només fins l’any 1955.

A la web de l’Arxiu Comarcal també trobareu la informació relativa al centre, així com un accés al cercador “XAC_Premsa”, que recull la premsa històrica local i comarcal digitalitzada pels arxius del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El cercador ‘Arxius en Línia’ permet tres tipus de cerca. Per accedir directament al fons de l’Ajuntament de Savallà del Comtat cal que cerqueu per inventari. Aquí en teniu l’exemple:

Accedeix a la web de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà